Airtouch balayage bij day&night hairdressers

Airtouch balayage

Ben je op zoek naar een kleurtechniek die zorgt voor zachte, natuurlijke overgangen in je haar? Ontdek Airtouch Balayage: een innovatieve methode waarbij lucht wordt gebruikt om het haar te scheiden, wat resulteert in een vloeiende kleurovergang zonder harde lijnen. Deze techniek biedt een frisse, subtiele look die opvalt door zijn elegantie en langdurige effect.

De stylisten bij day&night Hairdressers zijn gespecialiseerd in airtouch balayage en creëren een look die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en haartype.

De voordelen

Deze balayagetechniek is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een subtiele en verfijnde verandering in hun haarkleur. De naadloze menging van tinten die met airtouch balayage wordt bereikt, verbetert de natuurlijke schoonheid van je haar, resulterend in een look die elegant en moeiteloos is. Of je nu kiest voor subtiele highlights of een meer opvallende transformatie, airtouch balayage biedt een veelzijdige en innovatieve optie voor verbluffende resultaten op het gebied van haarkleur.

  • Natuurlijke kleurovergang
  • Minder zichtbare uitgroei
  • Langdurige resultaten
  • Geschikt voor alle haartypen en -kleuren

Wat is airtouch balayage?

Airtouch balayage is een populaire haarkleurtechniek die een unieke methode gebruikt om een naadloze menging van kleuren te bereiken. In tegenstelling tot traditionele balayage methoden waarbij het haar wordt getoupeerd en teruggekamd, gebruikt de airtouch-techniek lucht om de perfecte harmonie van tinten in je haar te creëren.

Deze innovatieve aanpak, toegeschreven aan kleurspecialist Vladimir Sarbashev, wordt geprezen vanwege zijn vermogen om verbluffende en natuurlijk ogende resultaten te leveren.

“Mijn hairstylist Geaneta is een om U tegen te zeggen. Al jaren zorgen haar magische handen dat mijn haren volledige look omschreven als ‘breathtaking’ .” – Sharlexa

Hoe werkt de airtouch techniek?

De Airtouch techniek maakt gebruik van koele lucht om kortere haren uit een sectie weg te blazen, waardoor alleen de langere lokken overblijven voor een vloeiende kleurovergang. Dit zorgt voor een subtiele en natuurlijke finish, waarbij elke haarlok zorgvuldig wordt vormgegeven voor een perfect resultaat. Door gebruik te maken van de koele lucht van een föhn, creëert de techniek een zachte scheiding van het haar die leidt tot een verfijnde en elegante look.

Tijdens het airtouch balayage proces werken onze stylisten met fijne, dunne secties om de kleur nauwkeurig aan te brengen, wat het natuurlijke spel van licht en schaduw in je haar benadrukt. In tegenstelling tot traditionele folietechnieken biedt airtouch een zachtere, meer genuanceerde benadering van haarkleuring, waardoor je een prachtige, multidimensionale glans krijgt die naadloos in je haar vloeit.

Is airtouch balayage geschikt voor jouw haar?

Airtouch balayage is geschikt voor vrijwel elk haartype, of je nu steil, golvend of krullend haar hebt. Deze techniek past zich moeiteloos aan jouw unieke haarstructuur aan, waardoor het eindresultaat altijd natuurlijk en vloeiend oogt. Of je nu fijn, dik, lang of kort haar hebt, airtouch balayage zorgt voor een zachte kleurovergang die je look subtiel opfrist zonder drastische veranderingen.

Voor wie op zoek is naar een subtiele verandering zonder het gedoe van regelmatig onderhoud, is airtouch balayage de perfecte keuze. Doordat de kleurovergangen zacht en natuurlijk zijn, heb je minder last van zichtbare uitgroei, waardoor je langer kunt genieten van je nieuwe kleur zonder frequente touch-ups.

“Life is more beautiful when you meet the right hairdresser”

– Peter Coppola

Waarom kiezen voor day&night Hairdressers?

Bij day&night Hairdressers in Amsterdam staan vakmanschap en persoonlijke service centraal. Onze stylisten zijn experts in de airtouch balayage techniek en zorgen voor een natuurlijke, vloeiende kleurovergang die jouw haar tot leven brengt. Met een scherp oog voor detail creëren ze een look die perfect bij je past, altijd afgestemd op jouw wensen en haartype.

Of je nu behoefte hebt aan een subtiele kleurverandering of een opfrissing zonder veel onderhoud, bij ons ben je verzekerd van kwaliteit. Dankzij onze ruime openingstijden, ook in de avonden en op zondagen, kun je altijd een afspraak plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Via ons handige online boekingssysteem maak je eenvoudig een afspraak en ben je in no-time verzekerd van een prachtige, frisse look.

day&night | Westerstraat

Westerstraat 123

Amsterdam

020 – 244 16 26

day&night | De Pijp

Gerard Douplein 88

Amsterdam

020 – 22178 80

Wat onze klanten zeggen

Bij day&night Hairdressers draait alles om persoonlijke aandacht. Onze klanten waarderen vooral de tijd die we nemen om naar hun wensen te luisteren, zodat ze altijd met een prachtig eindresultaat naar buiten lopen dat volledig bij hun stijl en persoonlijkheid past. De ontspannen en warme sfeer in onze salons, gecombineerd met uitstekende service en een kop van de beste koffie in Amsterdam, zorgt ervoor dat elke afspraak een moment van pure verwennerij is. Het is dan ook geen verrassing dat velen ons zien als dé plek in Amsterdam voor een balayage die zowel subtiel als schitterend is.

“Vanessa was mijn styliste in beide keren dat ik naar de salon ging en het was een absoluut geweldige ervaring en een genoegen om haar als haarstylist te hebben ,aangezien ze geweldig werk deed precies wist wat ik moest doen en hoe ik mijn haar moest doen! Ik raad haar ten zeerste aan en met Vanessa zul je niet fout gaan of zelfs van plaats veranderen . Bedankt Vanessa!”
– Victoria Calin

Plan je afspraak!

Omarm de schoonheid en elegantie van airtouch balayage en ontdek een nieuwe dimensie van haarkleuring die de artistieke creativiteit van deze unieke techniek laat zien. Verhoog je stijl met een vleugje verfijning en gratie door de naadloze kleurenmenging van airtouch balayage in je haar.

Meest gestelde vragen over airtouch balayage

Wil je meer weten over de airtouch techniek voor balayage? Hieronder lees je antwoorden op de meest gestelde vragen over deze innovatieve haarkleuringtechniek. Voor meer informatie of passend advies kun je contact opnemen met een van onze salons.

1. Wat is het verschil tussen airtouch balayage en traditionele balayage?

Airtouch is een unieke techniek die, in plaats van het gebruik van touperen of kammen om een naadloze kleurovergang in je haar te creëren, lucht gebruikt. In tegenstelling tot balayage of ombre haar, die meer een vrije hand technieken zijn, vereist airtouch dat je haar in secties wordt verdeeld en vervolgens in folie wordt gemarkeerd.

2. Hoelang blijft airtouch balayage mooi?

Airtouch balayage heeft het voordeel dat het langdurig mooi blijft door de zachte kleurovergangen. De kleur groeit natuurlijk uit, waardoor je minder vaak een touch-up nodig hebt. Afhankelijk van je haartype en de gekozen kleur kan het resultaat 3 tot 6 maanden mooi blijven, met tussendoor wellicht een toner voor extra frisheid.

3. Is airtouch balayage geschikt voor donker haar?

Ja, airtouch balayage werkt uitstekend op donker haar. De techniek kan zorgen voor prachtige, natuurlijke kleurovergangen, zelfs bij diepere haarkleuren. Het resultaat is een subtiele, multidimensionale look zonder harde contrasten, wat donker haar een mooi, natuurlijk opgelicht effect geeft.

4. Is airtouch balayage schadelijk voor mijn haar?

Net als bij elke kleurbehandeling is het belangrijk om je haar goed te verzorgen, maar de airtouch techniek is minder schadelijk dan traditionele methoden omdat er minder blootstelling is aan agressieve chemicaliën. Bij day&night Hairdressers gebruiken we alleen hoogwaardige producten die je haar gezond en glanzend houden, zelfs na een kleurbehandeling.

5. Hoe onderhoud ik mijn airtouch balayage?

Om je airtouch balayage zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan om een sulfate-vrije shampoo en conditioner te gebruiken. Ook kan een kleurverstevigende toner helpen om de levendigheid van je kleur langer te behouden. Daarnaast is het verstandig om je haar regelmatig te hydrateren met een masker of olie om de glans en gezondheid te bewaren.